Machete din carton - Forum

Căutare avansată  
Pagini: [1] 2   Mergi Jos

Autor Subiect: Imperial reconnaissance attack steam drone (but my new webcam)  (Citit de 11528 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Profiler

• Vizitator

Salutare tuturor! Va propun atentiei noua mea macheta care nu se prea incadreaza nicaieri, fiind o creatie monstruoasa a imaginatiei mele, dar care are integrata si un webcam, astfel ca este si practica. Mia mult, macheta  contine o groaza de piese metalice - tevi si staniol din cupru, suruburi si piulite,  o diafragma de aparat foto vechi, lemn etc.

Creatura este efectuata in destul de popularul in ultimul timp stil Steampunk, al carui fan ma consider. Lucrul a durat cam o luna si jumatate, elaborarea - mai bine de jumatate de an.  Am inceput de la cateva schite.

rezultatul difera putin, zic eu ca spre bine

Cam asa ar arata un drone in realitate

si o poza stearsa de vreme

Cam asta ar fi. Acum cred ca e timpul sa termin si Trueno :)
memorat

Claudiu

• Administrator
  • Modelist
  • Mesaje postate: 1874

:1:   ai imaginatie nu gluma. Acum stiu si la ce ai folosit piesele din carton de 2mm prezentate in alt subiect. O realizare deosebita, FELICITARI  :16: :16:
memorat

tavi

• Vizitator

:1: :1: :1: CE MAI ...... JOS PALARIA IN FATA TA :14: :14: :14: . Ai toata admiratia mea. Ai lucrat ceva nu gluma, si a iesit o treba pe masura si deosebita din toate punctele de vedere. In ritmul asta o sa te racoleze cei de la PENTAGON.
    De imaginatie ai dovedit ca nu duci lipsa, de creativitate si rabdare, de asemenea, asa ca nu-mi mai ramane decat sa te felicit pentru deosebita realizare si :16: :16: :16: :16: :16: 
P.S.  Daca-mi permiti o remarca , ;; credeam ca numai eu sunt cu capul , si am stoluri de pasarele la cap dar spre fericirea mea du sunt unicul.
        Asta a fost asa, metaforic vorbind , numai de bine, nu cumva sa ma intelegi gresit, cat despre ,, RACOLARE '' maine , poimaine vei incepe lucrul la departamentul de cercetare si aparare al Pentagonului . Tote cele bune si SPOR LA PIGULIT in continuare.  :14: :14: 
memorat

Profiler

• Vizitator

merci mult, prieteni, pentru apreciere. nu stiu cat de popular e steampunk-ul in Romania, la mine aici suntem vre-o 6 maximum, si eu incerc sa fiu promotorul acestei miscari. imi place izul acela de inginerie pura pe care-l poarta curentul, eu fiind inginer de formatie ma simt in apele mele inconjurat de diferite mecanizme care merg. si asa cum mai am si boala de a imbunatati tot cemi pica sub maina - am zis ca noul meu webcam e tocmai ceea ce trebuie pentru un proiect nou. si sunt deschis pentru racolari :D mai ales daca dau banul gramada  :2:
Tavi - e ok, am un simt al umorului bine dezvoltat, apreciez glumele bune :) si aici tind sati dau dreptate - ma cam dus departe imaginatia  :9:
Papy - sa nu fi reusit sa tai asa de rotund piesele picioarelor, si ce mai e pe acolo, nu cred ca reuseam un rezultat asa bun. de asta am si inceput cu ele :)
memorat

traian

• Vizitator

SUPER ,,gandacul'' !!!   :1:
   Daca macar parte din ce ne inconjoara ar fi realizat in stilul asta, parca si viata ar fi mai frumoasa
                                  Spor in continuare!
memorat

DragosP

• Administrator
  • Modelist
  • Mesaje postate: 1354
  • Est modus in rebus.

Impresionant , am vazut intr-o poza un angrenaj la baza mitralierei , m-a pus pe ganduri: se misca ?
memorat

traian

• Vizitator

Daca ar fi sa ne luam si dupa diferitele pozitii ale ,,labutelor'' si implicit ale ,,corpului'', eu inclin sa cred ca se misca nu numai mitraliera. Nu m-ar mira sa si oracaie cumva. M-ar interesa sursa de alimentare si consumul - deformatie profesionala, si eu sunt cu tehnicile.
memorat

Profiler

• Vizitator

Impresionant , am vazut intr-o poza un angrenaj la baza mitralierei , m-a pus pe ganduri: se misca ?

din pacate, mitraliera nu se misca - nu mi-am pus un astfel de scop. pe cand picioarele se misca pe mai multe grade de libertate, fapt cemi permite sa pozitionez camera asa cum imi convine mie mai bine.
memorat

Profiler

• Vizitator

M-ar interesa sursa de alimentare si consumul

pai, ca orice webcam banal, de la USB :) evident, daca e sa inventez si o istorioara referitoare la o eventuala folosire a acestuia in viata reala, ar fi ceva cifre :D
memorat

traian

• Vizitator

Acum e clar. Asa se intampla cand, vorba lui Dragos, imaginatia o ia razna. Eu am gandit ca are inclusa camera ca sa vada pe unde merge, nicidecum ca de fapt camera are o carapace care sa o faca mai deosebita. Asta nu imi scnimba impresiile, SUPER si abordarea si realizarea.  :14:
                                                    Spor in continuare!
           P.S. Sunt curios cim ar arata o cada de baie sau un aragaz in acelasi concept (am suguit)
memorat

DragosP

• Administrator
  • Modelist
  • Mesaje postate: 1354
  • Est modus in rebus.

daca e sa inventez si o istorioara referitoare la o eventuala folosire a acestuia in viata reala, ar fi ceva cifre :D

Iti recomand filmul Steamboy , personal mi-a placut foarte mult ideea utilizarii aburului ca sursa universala de energie.

memorat

Profiler

• Vizitator

am vazut filmul, e destul de interesant.

Traiane, sa stii ca sunt si cazi, si aragaze, o sa-ti trimit in pm niste lincuri mai tarziu, sa vezi ce bestial arata :)
memorat

Ice Age

• Vizitator

FELICITARI  :16: .
O lucrare care m-a impresionat, la cit mai multe de acest gen .

Stima !
memorat

fragata

• Vizitator

Domnule lucrarea ce sa zic, jos palaria, dar eu am un dubiu cu fatuca :2: . Asta manevreaza "jucaria"? Poate faci "prezentarile" :2: .
memorat

Profiler

• Vizitator

Domnule lucrarea ce sa zic, jos palaria, dar eu am un dubiu cu fatuca :2: . Asta manevreaza "jucaria"? Poate faci "prezentarile" :2: .

merci de apreciere! fatuca e ca la expozitie - mai mult de decor, am plasat-o ca sa ca va dati seama cum ar arata un drone daca ar exista in realitate. de fapt, i-am pus gand rau fetei - o sa-i schimb vestimentatia si o fac mecanic de locomotiva :D sa-l poata manui, ca-si manaca painea degeaba la moment :D
memorat
Pagini: [1] 2   Mergi Sus