Machete din carton - Forum

Căutare avansată  
Pagini: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 10   Mergi Jos

Autor Subiect: HMS Alert  (Citit de 54228 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

DragosP

• Administrator
  • Modelist
  • Mesaje postate: 1356
  • Est modus in rebus.
Re: HMS Alert
« Răspuns #75 : 13-03-2010, 14:24:28 »

acum sunt 800x600 sau 600x800 dar nu sunt clare  :20:

Nu rezolutia e cea care da claritatea ci focalizarea imaginii. Incearca sa pozezi intr-un loc cu mai multa lumina si eventual sa te joci putin si cu setarile camerei.
memorat

fragata

• Vizitator
« Răspuns #76 : 13-03-2010, 15:27:31 »

E un telefon, dar voi incerca pe data viitoare ceva mai bine.
memorat

tavi

• Vizitator
« Răspuns #77 : 13-03-2010, 20:17:07 »

Ce mai conteaza ca pozele sunt 800x600 sau 600x800 , treaba sta in felul urmator, si anume ..... ::::  SUPER si jos palaria  :14: . Nu doresc sa supar pe nimeni, dar consider ca in primul rand ar trebui sa apreciem calitatea, si apoi claritatea, ce-i drept e drept, ca daca nu ai claritate, nu prea poti sa apreciezi calitatea, dar totusi........... este vorba de un telefon asa ca, permiteti-mi sa-mi cer scuze, dar mie-mi place asa cum a iesit. sunt convins ca pana la finalizara modelului vom beneficia si de poze cu o claritate mai buna, deci......   MULT SPOR LA PIGULIT
memorat

fragata

• Vizitator
« Răspuns #78 : 13-03-2010, 21:38:18 »

Multumesc Tavi si ma bucur ca-ti place.
De fiecare data cand doresc sa pun poze sper sa fie mai bune ca cele anterioare :)) .Deocamdata doar speranta...dar pana la finalizare, voi reusi.
Cele bune.
memorat

traian

• Vizitator
« Răspuns #79 : 14-03-2010, 02:48:50 »

Stiu cum e treaba cu pozele, si eu am permanente chinuri chiar si numai pentru pozat si am spus-o de multe ori, nu mai reiau subiectul. Ideea era ca intr-o imagine mai mare chiar mai putin clara se pot distinge mai bine atat elementele cat si calitatea lor decat in una mica si la fel de clara.
 Ca nava arata bine nu e cazul sa mai repet, ma limitez la comentariile pe care le consider a fi de ajutor daca sunt acceptate, aprecierea cea mai justa fiind cea de final.
                                                         Spor!
memorat

fragata

• Vizitator
« Răspuns #80 : 16-03-2010, 13:00:37 »

Noi imagini care sper sa multumeasca.
Arborele fixat si manevra nr. 1(conform planului) de la ghiu, pe pozitie.Se pot observa intre tunurile nr.4 si nr. 5 tribord,(sunt puse si la babord) piesele de la manevrele care se fixeaza pe bordaj.
De asemenea colacul de parama unde este legata manevra nr. 2, conform planului.
memorat

fragata

• Vizitator
« Răspuns #81 : 16-03-2010, 13:05:00 »

Manevra nr. 2, si celelalte manevre, care inca nu sunt intinse.
Am vopsit si cavaletul, sa vedem ce parere aveti de cum arata si voi fixa si piesa P5( timbrul, parca asa se numeste, cu numele navei).
Cele bune.

P.S. Pozele par a fi multumitoare, ca si calitate.

memorat

Claudiu

• Administrator
  • Modelist
  • Mesaje postate: 1874
« Răspuns #82 : 16-03-2010, 15:09:22 »

:27:  totul OK. Cavaletul arata bine, am eu senza?ia sau ai renun?at la ideea cu bagatul acestei frumoase  :48:  intr-o cutie ?

timbrul, parca asa se numeste, cu numele navei.
corect

memorat

traian

• Vizitator
« Răspuns #83 : 16-03-2010, 21:09:01 »

P.S. Pozele par a fi multumitoare, ca si calitate.

In majoritatea cazurilor calitatea unei fotografii e data si de calitatea subiectului fotografiat. Broasca de pe bolovan nu poate arata a printesa indiferent de calitatea fotografiei dar daca intervine si printul cu pupicul de rigoare aspectul e altul (cred ca stiti povestea). Nemaifiind copii e valabila varianta cu meseriasul care foloseste bine materialul de constructie.
   Daca esti de acord sunt dispus ca periodic sa introduc la postarile tale termenii marinaresti pentru elemente de genul ,,manevra nr. ''.
                                                                 Spor!
memorat

fragata

• Vizitator
« Răspuns #84 : 16-03-2010, 21:31:02 »

Daca esti de acord sunt dispus ca periodic sa introduc la postarile tale termenii marinaresti pentru elemente de genul ,,manevra nr. ''.
                                                                 Spor!

Chiar te rog. Multumesc.
memorat

traian

• Vizitator
« Răspuns #85 : 17-03-2010, 09:40:14 »

timbrul,......, cu numele navei

Iti recomand sa acorzi o atentie deosebita la realizarea timbrului. Daca la model sunt acceptate unele mici imperfectiuni care intr-un mod original pot fi trecute la capitolul patinari, timbrul trebuie sa fie perfect, el fiind practic ,,identitatea'' modelului, impreuna cu cavaletul.
                                                                  Spor!
memorat

fragata

• Vizitator
« Răspuns #86 : 17-03-2010, 09:48:52 »

Deja l-am decupat, dar poti fi ceva mai concret? Poate fi copiat si refacut.Multumesc.
memorat

traian

• Vizitator
« Răspuns #87 : 17-03-2010, 10:04:13 »

Concret, TIMBRUL TREBUIE SA FIE PERFECT, mai mult ce pot detalia? Daca pana aici ai acordat atentie 100% in constructie, la timbru acorda 200%. Decupat perfect, lipit perfect, eventual cu un cant lipit pe grosimea dublurii, pozitionat perfect pe cavalet.....
                                                                           Spor!
memorat

fragata

• Vizitator
« Răspuns #88 : 17-03-2010, 10:06:07 »

Multumesc.
memorat

fragata

• Vizitator
« Răspuns #89 : 19-03-2010, 12:03:28 »

Domnilor, ca va ia ochii Leocadia am inteles, dar nu uitati si de mine, chiar daca de moment nu resusec si eu sa va... uimesc :)) . Dar aveti rabdare :2: .
Stadiul actual al cutter-ului meu.
memorat
Pagini: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 10   Mergi Sus