.............. am demarat si lucrul la ....... Secret !!!
Salutare boierii dumneavoastra. Iata ca a sosit si timpul sa dezvaluim SECRETUL , sau.... parte din el. Dupa binemeritata "varuire" a falconetelor am inceput lucrul la amaraciunea de baza a francezului , o baza putin dezvoltata si cu ceva adaugari fata de cea prezentata de cei de la Shipyard. Ei bine....... generalizand faptul, jumatate din viitoarea diorama v-a fi cea publicata de cei de la Ship iar restul..... fantezisme din mintea mea cea.......
Ca dimensiuni........ nu ma asteptam sa iasa atat de mare, dar.... ce mai conteaza acum , deci : 74 cm x 36 cm , si ...daca tot am plecat pe carton...... lucrarea v-a fi integral de carton, chiar daca ma vad nevoit sa marturisesc ca am fost tentat sa pacalesc si cu ceva furnir, dar..... cum specificul forumului nu-mi permite acest aspect........ tot cartonul ramane baza .
Ok...... viitoarea diorama am inpartit-o in 4 segmente , segmente construite individual, actualmente fiind finalizate 3 din cele 4 .
In prima poza, este segmentul central (cel mai mare) , in poza doi , segmentul care incorporeaza macheta navei , al treilea segment fiind una din laturile viitoarei diorame.