Machete din carton - Forum

Căutare avansată  
Pagini: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 10   Mergi Jos

Autor Subiect: PBR 400R  (Citit de 61789 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Cos

• Modelist
  • Mesaje postate: 837
Re: PBR 400R
« Răspuns #60 : 31-05-2012, 19:52:23 »

Gata am terminat pentru azi asa ca acum va pot arata ce am facut. Ei bine am vopsit cele doua filtre de aer si cei doi suporti care le sustin si apoi le-am fixat pe utilaj. Iata cum au iesit ...

:14:   Stima sincera si spor la  :18:  tuturor  :14:
memorat
"Pastreaza, in sufletul tau, un loc secret in care sa se poata aduna visele si, astfel protejate, sa infloreasca si sa creasca."-Louise Driscoll

Cos

• Modelist
« Răspuns #61 : 31-05-2012, 19:53:18 »

Si inca cateva poze ...
memorat
"Pastreaza, in sufletul tau, un loc secret in care sa se poata aduna visele si, astfel protejate, sa infloreasca si sa creasca."-Louise Driscoll

SORY1976

• Vizitator
« Răspuns #62 : 03-06-2012, 11:55:01 »

Salutare prietene....merge treaba bine la tine...o sa iasa super.....dupa parerea mea esti in top cu constructia si cu calitatea...oricum o sa iasa super....spor in continuare la  :18: ...

RESPECT MAXIM
memorat

Cos

• Modelist
« Răspuns #63 : 03-06-2012, 13:12:45 »

multumesc frumos Sory si spor si tie si MIG-ul tau a iesit bine. Dupa ce-l vei finisa va arata super. Multumesc inca o data

respect sincer  :14:
memorat

Cos

• Modelist
« Răspuns #64 : 03-06-2012, 13:48:14 »

Avand in vedere faptul ca azi este sarbatoare am sa-mi fac de cap postand ce am facut in ultimile zile(mai ales vineri si ieri cand am fost sechestrat la tara. Apropo cred ca Tavi a luat legatura cu sotia si s-au inteles sa nu-mi mai dea drumul de acolo). Deci in aceste ultime zile am reusit sa fac motorul pe care trebuie sa-l mai retusez putin la vopsit, am terminat toba si lucrez la compartimentul motorului care mi-a dat ceva batai de cap dar acum este ca si gata. Oricum pozele cu motorul am sa le pastrez caci dupa ce-l bag in compaertimentul lui nu va mai putea fi admirat in totaluitate ci numai ce se vede printre fantele aerajului.

Stima tuturor si spor la pigulit  :14:
memorat

Cos

• Modelist
« Răspuns #65 : 03-06-2012, 13:50:10 »

inca cateva ...
memorat

Cos

• Modelist
« Răspuns #66 : 03-06-2012, 17:04:19 »

Sa nu uit... am terminat si cu farurile din spate ale utilajului asa ca acum pot sa le postez. Va asigur ca sunt in proportie de 100 % din carton si nu din alte materiale in afara cartonului am folosit doar aracet. Si acum pozele ...
memorat

Cos

• Modelist
« Răspuns #67 : 04-06-2012, 00:01:55 »

Sa ma ierte Dumnezeu dar nu m-am putut abtine si am terminat compartimentul motor. Mai mult am gasit solutia ca motorul sa mai poata fi vazut respectiv asa cum o sa vedeti si din poze capacul compartimentului se va putea ridica iar motorul nu va fi fixat pe carcasa asa ca atunci cand cineva va dori sa-l vada va putea fi scos. In fine compartimentul nu este decat dupa prima vopsire asa ca mai am de retusat (cum fac de fiecare data) dar iata ce a iesit pana acum. A sa nu uit, multumiri lui Claudiu care mi-a servit poanta cu vopsitul separat al pieselor  :14: ...
memorat

Cos

• Modelist
« Răspuns #68 : 04-06-2012, 00:04:17 »

Dupa cum vedeti in poze capacul nu este inca vopsit si nu pot face asta pana nu fixez locatia gaurii pentru toba de esapament asa ca mai dureaza un pic. O seara buna domilor si respect sincer  :14:
memorat

Cos

• Modelist
« Răspuns #69 : 04-06-2012, 09:22:07 »

Iata ca a venit si randul bratelor hidraulice sa fie facute. Dupa cum vedeti santierul duduie ca pe vremea comunismului si toti trag din greu. Noaptea asta iata ce a iesit ...
memorat

Cos

• Modelist
« Răspuns #70 : 04-06-2012, 09:28:31 »

Recunosc sincer ca unele dintre repere au fost executate alfel decat in planurile pe care le am unele pentru a conferi o rezinstenta mai mare produsului finit iar altele ca de exemplu cilindri hidraulici pentru aspect. In planurile pe care le am cilindri din pozele de mai sus sunt executati jumatete din sarma iar cealalta jumatet din carton. Eu i-am executat in intregime din carton roluit. Sper ca nu este in potriva regulamentului dar asta am facut si trebuie sa fiu corect.
memorat

Cos

• Modelist
« Răspuns #71 : 04-06-2012, 20:10:19 »

Asadar iata ce am terminat pana la aceasta ora. Avand in vedere faptul ca am fost liber azi am lucrat cu spor si iata in ce stadiu este modelul ...
memorat

Cos

• Modelist
« Răspuns #72 : 04-06-2012, 20:12:00 »

Azi am reusit sa termin unul dintre batele hidraulice de aliniere si am ansamblat partea din spate  ... iata cum arata ...
memorat

Cos

• Modelist
« Răspuns #73 : 04-06-2012, 21:27:30 »

Gata ma jur ca in searara asta nu mai postez nimic. Nu inainte de a posta ultimele imagini cu ce am terminat azi. Sotia zice ca deja exagerez si i-am promis ca nu mai fac nimic azi asa ca iata cum arata al meu PBR 400 R ....
memorat

Cos

• Modelist
« Răspuns #74 : 04-06-2012, 21:30:10 »

si ultimele poze, dupa cum vedeti cu primul cilindru hidraulic montat ...
    A ... sa nu uit O seara buna sa aveti sa  :3:  cu responsabilitate dar sa  :3:  si maine sa aveti spor la  :18:  Oseara buna si respect sincer de la Cos pentru toti membrii clanului cartoane  :14: :14: :14: ...
memorat
Pagini: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 10   Mergi Sus